Sider

lørdag den 7. januar 2012

Jerseykjole - Onion 2035Jeg startede nyt job i mandags, så jeg får ikke syet så meget for øjeblikket, men har fået syet denne kjole. Men hold op hvor jeg synes mønsteret er ringe. Det er Onion 2035 -  jeg har syet to, rettet til og rettet til. Mønsteret er virkelig kasseformet, og jeg blev mega bred at se på. Jeg retter videre til på næste udgave, grr!

Stoffet er tilgengæld FANTASTISK! Det er stift og væmmeligt indtil man vasker det, nu er det kraftigt, blødt og dejlig lunt. Det er Winter jersey fra stof2000.


4 kommentarer:

 1. Den ser altså ret fed ud herfra! Men kan godt fostå kasseformet er ikke liiiige det fedeste! Og hvis mønsteret kan gøre dig bred at se på, så ved jeg slet ikke, hvad nogle af os andre ville ligne!

  SvarSlet
 2. Hehe Malene!! Men den er også rettet meget til - til at starte med går den lige ned under barmen, så måtte lave indsnit der for at få lidt facon, og har også taget en del ind i taljen :)

  SvarSlet
 3. Jeg er dødtræt af Onions mønstre, de passer ALDRIG synes jeg. Men den er blevet rigtig fin, din kjole! Den ser dejlig blød ud. Og tillykke med det nye job:-)

  SvarSlet
 4. Tak :) Jeg plejer også at gå udenom Onion, pasformen er simpelthen så ringe, men lod mig lokke af den her :heehee:

  SvarSlet