Sider

fredag den 5. august 2011

Et halvfærdigt projekt :)Jeg er ved at lave ugletrøjen fra det nyeste Ottobre KÆMPE arbejde med alt det der skal applikeres - jeg startede kl 17 og er lige stoppet her kl 22.30. Jeg har fået lavet alle applikationerne og mangler bare at sy den sammen.

7 kommentarer:

 1. Nøj et arbejde, men hvor bliver den fin :)
  Havde også overvejet den, men er vist stadig for ny i at applikere :)
  God fornøjelse med resten.
  KH Micha

  SvarSlet
 2. Tak :) Det ER et stort arbejde, men egentlig ikke svært - man skal bare bruge det der rivevlies så går det. Men min erfaring er at det er sjovest at sy noget der er til at overkomme når man ikke er så rutineret :) Jeg startede med børnebukser, det er nemt at variere sværhedsgraden efterhånden som man bliver mere rutineret, fx med lommer og sådan noget :)

  SvarSlet
 3. øj... den har jeg sådan overvejet til mads.. jeg tor han vil Elske den.. men nu skal jeg lige nedbrige lagret inden jeg nyindkøber stof igen igen...

  SvarSlet
 4. Det er også der jeg er nået til, syr faktisk kun bukser haha :) Men ville så gerne sy noget andet, men må blive når overskuddet er der, for synes altså bare den jakke er så fed!!

  SvarSlet
 5. Sikke et projekt du har kastet dig ud i:) Der kommer vel billeder når trøjen er færdig?

  Kh Gitte

  SvarSlet
 6. Nøj, så er du allerede i gang. FEDT!

  SvarSlet
 7. I kan NOK regne med at der kommer billeder, det bliver nok ret mange faktisk ;) Og Camilla, det er da et oplagt resteprojekt - du skal bare lige supplere med stoffet til selve trøjen, hehe!

  SvarSlet